Produkt wieprzowy, wędzony, parzony
Do 100 gram wyrobu użyto 142 gram mięsa.
Składniki: boczek wieprzowy, sól, ziele angielskie, sól peklująca, liść laurowy
Wartość odżywcza na 100 g: wartość energetyczna – 7287,23 kJ / 1759,14 kcal; tłuszcz – 213,57 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 62,32 g; białko – 99,24 g; węglowodany – 0,17 g w tym cukry – 0 g; błonnik – 0,09 g; sól – 3,25 g.
Waga produktu: Podana przy produkcie waga jest orientacyjna. Cena dotyczy sztuki produktu – produkt może być w rzeczywistości lżejszy lub cięższy (+/- 10%).
Data ważności: Pakowany w atmosferze ochronnej (VAC). Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Alergeny: Produkt może zawierać GORCZYCĘ, SELER, MLEKO (ŁĄCZNIE Z LAKTOZĄ).
Na zdjęciach widzicie Państwo nasze produkty w profesjonalnej sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każda szynka, boczek czy kiełbasa w danej partii mogą różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.





