Produkt wieprzowy, drobno rozdrobniony, wędzony, parzony, zawiera cukry
W osłonce jadalnej (jelito wieprzowe)
Do 100 gram wyrobu użyto 126 gram mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, sól, czosnek, cukier, pieprz, peklosól
Wartość odżywcza na 100 g: wartość energetyczna – 1653,23 kJ / 399,61 kcal; tłuszcz – 51,41 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 15,35 g; węglowodany – 1,53 g w tym cukry – 0,51 g; białko – 17,71 g; błonnik – 0,09 g; sól – 2,47 g.
Waga produktu: Podana przy produkcie waga jest orientacyjna. Cena dotyczy sztuki produktu – produkt może być w rzeczywistości lżejszy lub cięższy (+/- 10%).
Data ważności: Pakowany w atmosferze ochronnej (MAP). Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Alergeny: Produkt może zawierać GORCZYCĘ, SELER, MLEKO (ŁĄCZNIE Z LAKTOZĄ).
Na zdjęciach widzicie Państwo nasze produkty w profesjonalnej sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każda szynka, boczek czy kiełbasa w danej partii mogą różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.






