KIEŁBASA ŚWIDNICKA 0,4 kg

15,20 

Cena za 1 kg – 38,00 zł

Wyjątkowa, lokalna kiełbasa ze Świdnika – grubo rozdrobniona, wędzona, parzona i delikatnie suszona. Zakręcona na drewnianym patyczku, w naturalnym wołowym jelicie, powstała ze 136 g mięsa na każde 100 g produktu. Idealna dla miłośników tradycyjnych smaków i solidnych mięsnych kęsów.

SKU 25002E Kategoria:

Dostępność: 22 w magazynie

Produkt wieprzowy grubo rozdrobniony, wędzony, parzony, suszony, zawiera cukry

W osłonce jadalnej (jelito wołowe), zakręcona na patyczku drewnianym, niejadalnym

100 gram wyrobu wyprodukowano z 136 gram mięsa.

Składniki: mięso wieprzowe, sól, czosnek, pieprz, cukier, sól peklująca

Wartość odżywcza na 100 g: wartość energetyczna – 651,62 kJ / 154,55 kcal; tłuszcz – 5,94 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,82 g; białko – 28,67 g; węglowodany – 0,93 g w tym cukry – 0,28 g; błonnik – 0,12 g; sól – 2,61 g.

Waga produktu: Podana przy produkcie waga jest orientacyjna. Cena dotyczy sztuki produktu – produkt może być w rzeczywistości lżejszy lub cięższy (+/- 10%).

Data ważności: Pakowany w atmosferze ochronnej (MAP). Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.

Alergeny: Produkt może zawierać GORCZYCĘ, SELER, MLEKO (ŁĄCZNIE Z LAKTOZĄ).

Na zdjęciach widzicie Państwo nasze produkty w profesjonalnej sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każda szynka, boczek czy kiełbasa w danej partii mogą różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.

Waga 0,4 kg