Produkt wieprzowy, drobno rozdrobniony, wędzony, parzony
W osłonce jadalnej (jelito wieprzowe)
100 gram wyrobu wyprodukowano z 104 gram mięsa.
Składniki: mięso wieprzowe, sól, czosnek, pieprz, papryka mielona, sól peklująca
Wartość odżywcza na 100 g: wartość energetyczna – 1645,53 kJ / 398,18 kcal; tłuszcz – 53,55 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 16,19 g; węglowodany – 0,51 g w tym cukry – 0,01 g; białko – 14,93 g; sól – 2,15 g.
Waga produktu: Podana przy produkcie waga jest orientacyjna. Cena dotyczy sztuki produktu – produkt może być w rzeczywistości lżejszy lub cięższy (+/- 10%).
Data ważności: Pakowany w atmosferze ochronnej (MAP). Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Alergeny: Produkt ten może zawierać ich śladowe ilości: GORCZYCĘ, SELER, MLEKO (ŁĄCZNIE Z LAKTOZĄ).
Na zdjęciach widzicie Państwo nasze produkty w profesjonalnej sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każda szynka, boczek czy kiełbasa w danej partii mogą różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.





